Tineke Ingwersen heeft jarenlange ervaring vóór de klas en is ook Master SEN, Intern Begeleidster van de Tijo van Eeghenschool in Aerdenhout en begeleidster van honderden kinderen, ouders en leerkrachten door de jaren heen. Tineke heeft haar eigen praktijk – Ingwersen Onderwijsbegeleiding – waar ze kinderen didactisch onderzoekt middels Schoolvaardigheidstoetsen en leerlingen van 4 tot 12 begeleidt. Tineke is een begrip in onderwijsland in Zuid-Kennemerland.

Sofie van de Waart is leerkracht geweest in Wassenaar (Bloemcampschool), Oegstgeest (Winford) en Aerdenhout (Tijo van Eeghenschool). Ze heeft de opleiding gevolgd voor Cultuurcoördinator en is Hoogbegaafdenspecialist. Vorig jaar is ze haar eigen praktijk gestart in Oegstgeest – Van de Waart Begeleiding – waar ze leerlingen van 6 tot 16 begeleidt. Sofie houdt van resultaatgericht werken en zet zich altijd maximaal in voor ieder kind.

Nadat Tineke en Sofie vele verzoeken kregen om oefenmateriaal te verzamelen voor leerlingen om thuis mee aan de slag te gaan hebben zij de krachten gebundeld en dit boek geschreven.

Van juffen, voor leerlingen!